Under paraplyen Stafa Industrier finner du en gruppe salgs-, produktutviklings- og produksjonsselskaper som tilbyr tjenester og produkter hovedsakelig basert på bearbeiding av tynnplater med tilleggstjenester. Vår visjon er å bygge langsiktige relasjoner med kunder som stiller tøffe krav og med fokus på å finne kostnadseffektive løsninger for dem. Forutsigbarhet med hensyn til kvalitet og leveringspresisjon er en selvfølge.

Med det Nord Europeiske markedet som målområde er våre produksjons- og salgsenheter strategisk plassert. Fra Sør Norge betjener vi våre skandinaviske kunder med en gunstig geografisk nærhet og med profesjonalitet som mer enn 50 års erfaring i dette markedet har gitt oss. Fra våre fabrikker i Litauen kombinerer vi fordelene ved å produsere i et lavkostland tett opp til store og sentrale deler av Europeisk industri.

Vårt budskap til deg som kunde og samarbeidspartner er; Nordisk forretningskultur, konkurransedyktighet og lavkost kombinert med vårt oppriktige ønske om å gjøre oss fortjent til å være din troverdige partner. Vi tror at kundens kompromissløse krav er nøkkelen til nye suksesser, nøkkelen til å videreutvikle vår kompetanse og kunnskap. Med det bakteppet er vi ivrige på å høre om og løse dine små og store utfordringer.  

Gruppen består av fire forretningsområder i fem operative selskaper :

UAB STANSEFABRIKKEN AUTOMOTIVE
Produksjon og –tjenester av komponenter for bilindustrien.

STANSEFABRIKKEN PRODUCTS AS
Salg av egne produkter, samt tilleggsprodukter.

UAB STANSEFABRIKKEN
Produksjon og -tjenester i det tradisjonelle industrisegmentet.

STANSEFABRIKKEN FREDRIKSTAD AS
Produksjon og –tjenester i det tradisjonelle industrisegmentet.

UAB Ukmergės Pramonės Parkas
Vår egen industripark i Litauen.

 

Kontaktinformasjon:

Stafa Industrier AS

Jon Lilletunsvei 3
4879 Grimstad
Norway
Tel.: +47 37 26 82 00
Fax: +47 37 27 12 75
E-post: lillesand@stansefabrikken.no

Org. No. 936 646 891
MVA No. NO936 646 891

Eller kontakt våre medarbeidere; klikk her for oversikt