Formfin

Formfin er en ny, spennende postkasse med et et flott design, som leveres både med og uten sylinderlås. Kassen som leveres uten lås er forberedt for hengelås, mens den andre har en sylinderlås plassert under ytterlokket. Denne løsningen sørger for at låsen er sikret mot fuktighet og frost.


Formfin er produsert i galvanisert stål, og er lakkert med en miljøvennlig lakk. Postkassen er naglet sammen slik at det ikke finnes sveiseforbindelser som kan gå i stykker, og material-tykkelsen er doblet mot hva de fleste andre leverandører operer med. I sum er Formfin en norskutviklet, slitesterk postkasse med lang levetid i et norsk klima.
 
Kassens design fremheves betydelig når det monteres flere kasser ved siden av hverandre. Formfin leveres med kondensrist som standard. Dette bidrar til at post og aviser ikke blir fuktig selv når det oppstår kondens.
Kassene leveres i standard fargene hvit RAL 9010 og grå RAL 7024, begge med innvendig lokk i fargen RAL 7045. Den kan også leveres i andre fargekombinasjoner mot et pristillegg.